Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cine este Simina, fosta sotie a lui What`s Up. Se zvoneste ca s-a despartit de el din cauza violentelor fizice si verbale

Playtech Playtech,
Cine este Simina, fosta sotie a lui What`s Up. Se zvoneste ca s-a despartit de el din cauza violentelor fizice si verbale

Simina Costea, fosta Ivancea, se pare ca a trecut cu bine peste divortul cu Marius Ivancea, cunoscut cu numele de scena de What`s Up. Lucrurile au intrat pe un alt fagas si asta se vede cu ochiul liber. Cine este Simina, fosta sotie a lui What`s Up Si-a schimbat total stilul de viata, spunand ca . continuă pe Playtech

Fosta sotie a lui Mihai Mitoseru, un nou iubit dupa divort. Cine este barbatul si cu ce se ocupa

Despartirea dintre Noemi si Mihai Mitoseru trezeste si acum zeci de semne de intrebare. Adevarul fie el de partea lui Mihai, fie de partea lui Noemi sau la mijloc, i-a gasit semnannd de curand actele de divot. Noemi, se pare, o duce mai bine decat vedeta de televiziune, pentru ca deja si-a gasit jumatatea. Cine .

Cine este Liliana, cea de-a doua sotie a lui Florin Busuioc. Vedeta PRO TV recunoaste: Mi-a fost studenta

Florin Busuioc, indragitul prezentator al rubricii Vremea din cadrul Stirilor PRO TV, a fost casatorit de doua ori. Cine este Liliana, actuala sotie? Povestea de dragoste dintre cei doi si dedesubturile ei. Cine este Liliana, cea de-a doua sotie a lui Florin Busuioc Florin Busu Busuioc 57 de ani), prezentator al rubricii din cadrul Stirilor .

Fosta sotie a lui Cristi Borcea cheltuie sute de mii de dolari, in SUA. si alte arogante scumpe

Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, cheltuie sute de mii de dolari, in SUA, unde este situata de ceva vreme. Blondina a trecut peste trauma divortului si se rasfata zi de zi. Fosta sotie a lui Cristi Borcea cheltuie sute de mii de dolari, in SUA Cristi Borcea si Alina Vidican s-au casatorit .

Doliu in Romania. Fosta sotie a lui Andrei Gheorghe A MURIT

A murit Petruta Gheorghe, fosta sotie aregretatului om de radio Andrei Gheorghe. Aceasta s-a luptat ani de zile cu o boala crunta. Astfel, la un an si noua luni dupa plecarea dintre noi a lui Andrei.

A murit Petruta Gheorghe. Fosta sotie a lui Andrei Gheorghe avea 52 de ani

Psihoterapeutul Petruta Gheorghe, fosta sotie a lui Andrei Gheorghe, a murit la varsta de 52 de ani, la un an si jumatate de cand a murit si realizatorul de radio.

Ce a dezvaluit Cristina Siscanu despre fosta sotie a lui Madalin Ionescu. De cate ori isi vede copiii intr-un an

Actuala sotie a lui Madalin Ionescu a dezvaluit ce se intampla cu copiii acestuia, pe care ii are dintr-o casnicie anterioara. Acestia s-au ocupat de cresterea si educarea a nu mai putin de trei copii, doi dintre ei provenind din relatia fostului prezentator TV cu cea de care a divortat, cu mai multi ani in .

Petruta, fosta sotie a lui Andrei Gheorghe, a murit rapusa de o boala nemiloasa

Petruta, fosta sotie a lui Andrei Gheorghe, a murit astazi, la doar 52 de ani, rapusa de o boala nemiloasa.

Darren Cahill a facut anuntul public. Cine este noul antrenor al Simonei Halep

Dupa ce a anuntat ca incheie colaborarea cu Daniel Dobre, Simona Halep are un nou antrenor in echipa sa. Anuntul a fost facut public pe Instagram de catre Darren Cahill, actualul antrenor al tenismenei. Iata cine este noul antrenor al sportivei. Simona Halep are un nou antrenor in echipa sa. Cine ii va lua locul .

Cine este proprietarul mall-ului AFI Cotroceni si ce afaceri mai are in Romania. Sunt foarte multi bani la mijloc

Un incendiu a izbucnit, marti dimineata, 10 decembrie, la Mall Afi Cotroceni. Cine este proprietarul centrului comercial din Bucuresti si ce afaceri mai are in Romania? Cine este proprietarul mall-ului AFI Cotroceni si ce afaceri mai are in Romania? Un incendiu a izbucnit, marti dimineata, 10 decembrie, la Mall Afi Cotroceni. Zeci de oameni care .

Un nou concurent, in casa Puterea Dragostei. Cine este Catalin si cum se intelege cu Andreea Mantea

Un nou concurent in casa Puterea Dragostei! Un alt tanar si-a facut aparitia in show pentru a-si gasi sufletul pereche. Din pacate, Catalin a pasit putin cu stangul, pentru ca fetele n-au fost cu adevarat multumite de atitudinea sa. Cine este el si cum le-a raspuns acestora? Nou concurent in casa Puterea Dragostei Un nou .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )